MAGIC 250ml

Artikelnummer: cest080

18.20 incl. BTW

Uitverkocht

5 Mensen kijken nu naar dit product!

Producinformatie

Beschrijving

Heb je ooit een wondermiddel gewild dat de gezondheid van je gevederde vrienden het hele jaar door ondersteunt? Ontmoet MAGIC, jouw geheime wapen in een flesje! Dit krachtige elixer, rijk aan korte en middellange ketenvetzuren, is je bondgenoot in het bestrijden van microben en het versterken van de darmwand. Perfect voor de meest stressvolle momenten in het leven van je duiven, zoals wedstrijden, voortplantingsfases, en zelfs de rui. MAGIC helpt niet alleen bij darmproblemen en het jonge duiven ziektesyndroom, maar is ook een uitkomst bij vaccinaties, transport, en de uitdagingen van hoge temperaturen en vochtigheid. Een echte magische toets voor het welzijn van je duiven!

Toediening

Hoe gebruik je dit magische goedje? Simpel! Voor de dagelijkse dosis gezondheid, meng je 1 tot 2 ml MAGIC per liter drinkwater, gedurende 5 tot 7 dagen achter elkaar. Staat er een wedstrijd op de planning? Verhoog de inzet door 4 ml per liter drinkwater te mengen, 2 tot 3 dagen voor het evenement. Voel je de noodzaak om de behandeling te herhalen? Ga je gang, MAGIC staat klaar om opnieuw zijn krachten te ontbinden.

Samenstelling

Wat maakt MAGIC zo speciaal? Het geheim zit in de mix van vetzuurzouten, verkregen door fermentatie, en propyleenglycol. Deze combinatie biedt een sterke antimicrobiële werking die de darmgezondheid van je duiven naar een hoger niveau tilt.

Bewaarplaats

Wil je dat MAGIC zijn magie behoudt? Zorg dan voor een koele, droge plek waar de temperatuur de 25° C niet overstijgt. Bewaar het in de originele verpakking, ver weg van vocht en direct zonlicht. Let op: gebruik MAGIC niet na de vervaldatum en houd het buiten bereik van kinderen. Zo zorg je ervoor dat de magie levend blijft, klaar om op elk moment ingezet te worden.

Met een netto massa van 250 ml biedt MAGIC een royale hoeveelheid magie voor jouw duiven. Begin vandaag nog met het transformeren van hun welzijn!

Korte specificaties

Gewicht

0.4 kg