IMPACT 250 ml

Artikelnummer: cest045

43.90 incl. BTW

Uitverkocht

6 Mensen kijken nu naar dit product!

Producinformatie

Beschrijving

Zoek je een manier om je duiven naar een hoger niveau te tillen? Maak kennis met IMPACT, hét supplement dat de duivensport op zijn kop zet! Door de unieke formule worden de snelheid en het uithoudingsvermogen van je duiven niet alleen verbeterd, maar hun algemene gezondheid krijgt ook een flinke boost. Met IMPACT in hun systeem, halen je duiven het beste uit zichzelf door een geoptimaliseerd zuurstofgehalte in het bloed, een versterkt metabolisme en een verhoogde energieproductie. En het mooiste? Dit alles gebeurt volkomen legaal, zonder dat het als doping wordt beschouwd. Bereid je voor op witte neusgaten, heldere ogen, een roze borst, een glanzend verenkleed, en warme poten – de tekenen van een topconditie waardoor je duiven sneller dan ooit zullen vliegen.

Toediening

Hoe zorg je dat je duiven de maximale voordelen van IMPACT ervaren? Simpel! Tijdens de wedstrijdperiode: meng 5 ml IMPACT per 2-3 liter water. Op warme dagen verdubbel je de hoeveelheid water voor optimale hydratatie. Buiten het wedstrijdseizoen, tijdens de voortplanting, de rui, of gewoon als onderdeel van de dagelijkse verzorging, gebruik je 5 ml per 5 liter water. Let op: gebruik geen koperen of gegalvaniseerde schalen en zorg dat IMPACT niet in aanraking komt met de vogels en dieren die bestemd zijn voor menselijke consumptie.

Samenstelling

IMPACT’s kracht ligt in zijn zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Een krachtige mix van jodium, kaliumjodide, ijzersulfaat, zinksulfaat, vitamine C, vitamine B2 (riboflavine), vitamine B6, en vitamine B12 verzekert dat je duiven alles krijgen wat ze nodig hebben voor topprestaties en een optimale gezondheid.

Bewaarplaats

Om de kwaliteit van IMPACT te waarborgen, is het essentieel dat je het supplement op de juiste wijze bewaart. Houd het buiten bereik van kinderen en vermijd contact met ogen en mond. Let op: IMPACT kan vlekken op kleding veroorzaken, dus hanteren met zorg. Zo zorg je ervoor dat je duiven altijd toegang hebben tot een supplement van topkwaliteit.

Korte specificaties

Gewicht

0.4 kg

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Alleen beoordelingen in het Nederlands (0) laten zien

Wees de eerste om “IMPACT 250 ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je moet ingelogd zijn om foto's aan je beoordeling toe te kunnen voegen.