TRICOGO

Artikelnummer: cest0310

20.0032.78 incl. BTW

3 Mensen kijken nu naar dit product!

Producinformatie

Beschrijving

Ontdek Tricogo, jouw geheime wapen in de strijd tegen de veelvoorkomende uitdagingen van duivengezondheid. Dit vloeibare eubioticum, verrijkt met een krachtige mix van natuurlijke ingrediënten, staat aan je zijde om trichomoniasis, Coccidiose, en meer te weren. Tricogo is niet alleen een schild tegen nare infecties, maar ook een vriend van de ademhalingswegen, die de afscheiding van ongewenst slijm vermindert en de zuurstofopname in de duiventissues verhoogt. Met zijn ontstekingsremmende eigenschappen houdt Tricogo je gevleugelde atleten langer fit en vliegklaar.

Toediening

Het gebruik van Tricogo is eenvoudiger dan het trainen van je duiven. Voeg simpelweg 5 ml toe aan elke 2 liter drinkwater voor dagelijks onderhoud, of verhoog de concentratie naar 5 ml per 1 liter water rondom wedstrijden, voor die extra boost. Een goede schud voor gebruik zorgt ervoor dat je duiven elke druppel gezondheid binnenkrijgen. Zo blijven ze op de toppen van hun kunnen, zowel in als buiten het seizoen.

Samenstelling

In elke druppel Tricogo vind je de zuiverheid van de natuur terug. Met ingrediënten als Echinacea purpurea voor een sterk immuunsysteem, Thimus sp. en Eucalyptus voor heldere luchtwegen, en Plantago lanceolata, bekend om zijn ontstekingsremmende werking, is dit eubioticum een botanische krachtpatser. De toevoeging van etherische oliën maakt de mix compleet, perfect voor het behouden van een optimale gezondheid bij je duiven.

Bewaarplaats

Zoals elke schat, verdient Tricogo een speciale plek. Bewaar het op een droge plaats bij temperaturen onder de 25° C, veilig in zijn originele verpakking. Ver weg van vocht en direct zonlicht, blijft de magie van Tricogo behouden. Let op de vervaldatum en houd het buiten bereik van kinderen, zodat alleen jouw gevederde vrienden van de voordelen genieten.

Korte specificaties

Gewicht

1.2 kg

Diersoorten

Duif , Vogel

ingrediënt

Echinacea purpurea , etherische oliën , Eucalyptus , Plantago lanceolata , Thimus sp

inhoud

1000 ml , 500 ml

Substantie

Vloeibaar

Symptomen

coccidiose , luchtwegen infecties , schimmels , trichomoniasis

Toevoegingen in het water

Ja

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Alleen beoordelingen in het Nederlands (0) laten zien

Wees de eerste om “TRICOGO” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je moet ingelogd zijn om foto's aan je beoordeling toe te kunnen voegen.