Nieuws

Voed uw duiven met Cest-Pharma Protein Plus voor een optimale kweek

Protein plus

Het is belangrijk voor duiven om een goed dieet te hebben om hun weefsels te bouwen en te repareren, vooral in hun reproductieve orgels. Eiwitten vormen de bouwstenen voor deze weefsels, waardoor een dieet dat rijk is aan eiwitten van vitaal belang is.

Om de duiven te ondersteunen in hun dagelijkse behoefte aan eiwitten, is Cest-Pharma Protein Plus ontwikkeld. Deze formule bevat alle essentiële aminozuren die nodig zijn voor de bouw en het herstel van de weefsels. Het is een eiwitconcentraat aangevuld met vitaminen, mineralen, essentiële aminozuren, voedingselementen voor de musculo-articulair systeem, huid en veren, antioxidanten, verrijkt met essentiële vetzuren (omega 3), immunomodulatoren (glucanen) en methionine. Door het regelmatig te gebruiken, zullen de duiven een betere conditie behouden.

Cest-Pharma Protein Plus is ideaal voor het vliegseizoen, de rui, voortplanting, groeiperiode en herstel in het koude seizoen. Het verstrekken van de juiste voeding aan de duif is de sleutel om de beste resultaten te bereiken. Door Cest-Pharma Protein Plus te gebruiken, zullen de duiven de voedingsstoffen krijgen die zij nodig hebben om hun weefsels goed te laten functioneren.

Als uw duif regelmatig Cest-Pharma Protein Plus eet, zal de duif alle voedingsstoffen krijgen die nodig zijn om optimaal te functioneren. Het is een eenvoudige, maar effectieve manier om ervoor te zorgen dat uw duif gezond en sterk blijft. Probeer Cest-Pharma Protein Plus vandaag nog en ervaar het verschil!