Nieuws

Wat als we water op een milieuvriendelijke manier konden desinfecteren?

Een van de grootste problemen voor liefhebbers is dat de meeste ziektes worden overgebracht van een duif naar de andere via drinkwater. Bovendien, als het water langer in de drinkers blijft, vooral tijdens warme zomerdagen, bloeien de bacteriën nog meer.
In het geval van duiven die in de weduwensysteem worden gehouden, kan het water onmiddellijk na het drinken worden verwijderd en later weer worden gegeven, maar bij duiven die worden gehouden in het “natuurlijke” systeem, respectievelijk voor de reproductie, is het erg moeilijk om het water tijdens de dag te verwijderen, vooral op warme dagen en als ze kuikens hebben.
Precies daarom hebben we een product speciaal voor jou gemaakt dat dit bacterieprobleem oplost.

SANOCEST is een ecologisch, niet-toxisch product dat de duiven op geen enkele manier schaadt. Laboratoriumtests hebben aangetoond dat 99,99% van de bacteriën, zoals Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Enterococcus hirae, Candinda albican, Aspergilus brasiliensis, binnen 5 minuten na toevoeging in het drinkwater worden vernietigd. Door Sanocest te gebruiken, bieden we onze duiven de kans om water te drinken zonder schadelijke bacteriën en zo krijgen we een veel betere natuurlijke gezondheid.

Tegelijkertijd is Sanocest erg behulpzaam in de beginfase van de “jonge duivenziekte”. We raden aan om de dosis te verdubbelen en lichte voeding in kleine hoeveelheden te verstrekken. Er is een zeer goede kans dat je in dit geval geen antibiotica hoeft te gebruiken.

Het drinkwater in de transportwagens is ook een bron van ziekteoverdracht van de ene duif naar de andere. Door Sanocest toe te voegen aan het drinkwater van duiven tijdens het transport naar de lanceerplaatsen, wordt de besmetting en de behoefte aan behandeling na elke race kleiner.

Dus, het is mogelijk om het water te desinfecteren zonder de duiven te schaden!!! Met Sanocest, een ecologisch product, is het water veilig ontsmet en zijn de duiven die het drinken minder blootgesteld aan schadelijke bacteriën!!!