B2B worden?

Verhaal achter Cest-Pharma

Het begon allemaal op een heldere zomerdag, met duiven die hun vleugels spreiden in de zon en het gelach van kinderen. Wat een prachtig gezicht! Terwijl ik naar al die schoonheid keek, begreep ik dat wij als mensen verantwoordelijk zijn voor het creëren van een betere wereld om ons heen. Een wereld vol kwaliteit en vreugde. Dit was de inspiratie voor de oprichting van CEST PHARMA.
 
De naam CEST is gekozen omdat deze de combinatie vormt van de initialen van onze kinderen: Claudiu, Eduard, Sofia en Tania. Zij zijn onze grootste waardevolle geschenken en we willen dat onze producten net zo kostbaar zijn voor onze klanten. Ons doel is om elke duivenkweker die onze producten kiest, tevreden en gelukkig te maken. 
 
Bij CEST PHARMA willen we ons als een familie beschouwen: DE CEST PHARMA FAMILY. Samen willen we de weg naar succes bewandelen en genieten van de goede resultaten van onze duiven. We geloven dat een familieband niet alleen de kwaliteit van onze producten verhoogt, maar ook de relatie met onze klanten versterkt.
 
 

Voorwaarden

Onze B2B winkel is speciaal ontworpen voor onze zakenpartners, zoals andere bedrijven, groothandels en andere professionele klanten. In onze B2B shop kunt u dezelfde producten vinden als in onze reguliere winkel, maar dan tegen een inkoopprijs in plaats van de consumentenprijs. Dit betekent dat onze zakenpartners in staat zijn om de producten te kopen tegen een lagere prijs, wat hen helpt om hun eigen bedrijf rendabeler te maken. Onze B2B winkel is ontworpen om onze zakenpartners te voorzien van de producten die ze nodig hebben, tegen de best mogelijke prijs, en om hen te helpen hun bedrijf te laten groeien.

Onze bedrijf biedt B2B klanten de mogelijkheid om staffel korting te ontvangen gebaseerd op hun jaarlijkse afnamen. We hebben 3 staffelprijzen:

- Klein: 20% korting als je minder dan 1.500 Euro per jaar besteld.
- Middel: 35% korting als je meer dan 1.500 Euro per jaar besteld.
- Groot: 40% korting als je meer dan 15.000 Euro per jaar besteld.

De aanpassing van de staffelkorting gaat volledig automatisch. Zodra je je eerste bestelling boven de 1.500 Euro doet, wordt je account direct aangepast naar Middel. Als je binnen dat jaar geen nieuwe bestelling doet, wordt je account weer gedowngrade naar Klein.

Waaraan moet ik voldoen om b2b / resller te worden?

1. Hiervoor moet u ingeschreven staan bij KvK.
2. Hiervoor heeft u een KvK-nummer nodig.
3. Hiervoor heeft u een BTW nummer nodig (Alleen EU-klanten)
4. Voor elke order krijgt u een factuur voor eigen administratie.

Een link om een nieuw wachtwoord in te stellen zal naar je e-mailadres worden verzonden.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacybeleid.

Door je te registreren op deze site kun je je bestelstatus en historie bekijken. Vul gewoon de velden hieronder in, en we zullen zo snel mogelijk een nieuw account voor je aanmaken. We vragen alleen om informatie die nodig is om het aankoopproces sneller en makkelijker te maken.
Registreren