Over Cest-Pharma

Het begon allemaal op een heldere zomerdag, met duiven die hun vleugels spreidden in de zon en het gelach van kinderen. Wat een prachtig gezicht! Terwijl ik naar al die schoonheid keek, begreep ik dat wij als mensen verantwoordelijk zijn voor het creëren van een betere wereld om ons heen. Een wereld vol kwaliteit en vreugde. Dit was de inspiratie voor de oprichting van CEST PHARMA.

De naam CEST is gekozen omdat deze de combinatie vormt van de initialen van onze kinderen: Claudiu, Eduard, Sofia en Tania. Zij zijn onze grootste waardevolle geschenken en we willen dat onze producten net zo kostbaar zijn voor onze klanten. Ons doel is om elke duivenkweker die onze producten kiest, tevreden en gelukkig te maken.

Bij CEST PHARMA willen we ons als een familie beschouwen: DE CEST PHARMA FAMILY. Samen willen we de weg naar succes bewandelen en genieten van de goede resultaten van onze duiven. We geloven dat een familieband niet alleen de kwaliteit van onze producten verhoogt, maar ook de relatie met onze klanten versterkt.