kampioenen

­čç│­čç▒Succesvol gebruik van Cest Pharma producten: Het verhaal van Frits Boersma

Frits Boersma

In de wereld van de duivensport draait het allemaal om de gezondheid en conditie van je duiven. Frits Boersma, een trotse duivenliefhebber uit Wolvega, kan daarover meepraten. Zijn succes in de duivensport is een testament van het juiste gebruik van voedingssupplementen, specifiek de producten van Cest Pharma.

Dit jaar heeft Frits opmerkelijke prestaties geleverd in verschillende competities. In Heusden-Zolder, met een deelname van 2142 duiven, heeft hij 18 van zijn 23 duiven in de prijzen laten vliegen. Zijn duiven eindigden op de prachtige posities 3, 13, 14, 20, 22 en nog vele andere.

Ook in Arlon heeft Frits een indrukwekkende prestatie geleverd. Tegen 4635 duiven, wist hij 16 van zijn 18 duiven te plaatsen, met eervolle posities als 13, 17, 29, 52, 89, 127 enzovoort.

Bij een andere race in Heusden-Zolder, dit keer tegen 997 duiven, overtrof Frits zichzelf weer met een eerste plaats en andere hoge posities zoals 5, 12, 13, 15, 21, 27, 38 en meer.

Hoogtepunt van Frits’ succes is het behalen van de titel Kampioen Vitesse 2023 in Rayon Frisia Oost, een competitie met een sterke deelname van 70 leden. Een prestatie om trots op te zijn!

Frits’ succesverhaal is een inspirerend voorbeeld van het effect van Cest Pharma producten op de gezondheid en prestaties van duiven. Wij zijn trots dat onze producten bijdragen aan deze successen en blijven ons inzetten om optimale supplementen te leveren voor zowel de ervaren als beginnende duivenliefhebbers.

Wij feliciteren Frits Boersma met zijn overwinningen en kijken uit naar zijn toekomstige successen. Moge zijn verhaal andere duivenliefhebbers inspireren en motiveren om het maximale uit hun duiven te halen.

Bij Cest Pharma begrijpen we dat elke duif uniek is en zijn eigen zorg nodig heeft. Onze toewijding ligt in het verbeteren van de gezondheid en het prestatievermogen van duiven, zodat ook u, net als Frits, kunt genieten van de vreugde en het succes in de duivensport.

Vertrouw op Cest Pharma, uw partner in de duivensport. Samen laten we uw duiven vliegen!