Nieuws

Een Nieuwe Doorbraak in Duivenvoeding: Energy plus 600 gram

Energy plus

Voor alle gepassioneerde duivenmelkers die altijd op zoek zijn naar manieren om hun duiven in topconditie te houden, hebben we een spannend nieuw product dat de manier waarop we voor onze gevederde vrienden zorgen, kan veranderen. Deze nieuwste aanvulling op onze productlijn biedt uw duiven een balans van snel en traag absorberende koolhydraten, essentiële vitamines, natuurlijke anti-inflammatoire stoffen, en het bevordert bovendien een gezonde darmflora.

Het product bestaat uit een uitgebalanceerde mix van maltodextrine, fructose, glucose, essentiële koolhydraten, vitamine C, MSM en Calsporin. Het doel? Het voorzien van substantiële energie voor zowel korte als lange termijn, het ondersteunen van weefselherstel en het bevorderen van een gezonde darmflora bij uw duiven.

Energy plus
Een Nieuwe Doorbraak in Duivenvoeding: Energy plus 600 gram 3

Het Perfecte Evenwicht van Energiebronnen

Duiven hebben verschillende soorten energie nodig voor hun dagelijkse activiteiten en vluchten. Met een perfecte combinatie van maltodextrine, fructose en glucose, biedt dit product uw duiven een mix van koolhydraten die snel en langzaam worden opgenomen. Deze combinatie zorgt voor een onmiddellijke energieboost bij het starten van een vlucht, en daarna een gestage afgifte van energie voor de lange afstanden.

Vitamine C en MSM voor Optimaal Herstel

Vitamine C, bekend om zijn sterke antioxidanteigenschappen, helpt vermoeidheid te verminderen en ondersteunt het weefselherstel na de inspanning van een vlucht. MSM, een natuurlijk anti-inflammatoir product, draagt bij aan het herstelproces door eventuele ontstekingen te verminderen.

Probiotica en Prebiotica voor een Gezonde Darmflora

Het product is verrijkt met Calsporin, een probioticum dat bekend staat om zijn positieve effecten op de darmflora. Samen met prebiotica helpen deze ingrediënten de darmgezondheid van uw duiven te bevorderen, wat kan bijdragen aan een betere algehele gezondheid en prestatie.

Hoe te Gebruiken

Gebruik 10g (ongeveer 2 theelepels) per 1 liter drinkwater bij aankomst van de wedstrijden, na intensieve training en 1-3 dagen voor het inschepen (afhankelijk van de afstand).

Opslag

Bewaar dit product op een droge plaats bij temperaturen niet hoger dan 25°C. Zorg ervoor dat het in de originele verpakking blijft, weg van vochtigheid en direct zonlicht. En zoals altijd, houd het buiten bereik van kinderen.

Met dit nieuwe product zijn we er trots op de gezondheid en het welzijn van uw duiven te ondersteunen. We hopen dat u net zo enthousiast bent over deze innovatie als wij. Probeer het uit en